به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، نشست بررسی آسیبهای اجتماعی در استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور دستگاههای مرتبط و تشکلهای مردم نهاد به ریاست سید جواد هاشمی معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
در این نشست هر یک از مدعوین در خصوص آسیبهای اجتماعی و چگونگی برخورد با آنها اظهار نظر کردند.
یکی از اعضای جلسه گفت: این همه در جلسات از دیشموک و جهانی شدن آن در بحث خودکشی سخن گفته میشود که باید به جای حرف، چارهاندیشی کرد.
وی افزود: میگوئیم یک میلیارد تومان برای رفع آسیبها آنجا گذاشته شده، اما وقتی نگاه میکنیم تنها ۳۶ میلیون تومان به آنجا دادهایم.!؟
این عضو جلسه گفت: باید کار گروهی در هر یک از سازمانها و نهادهای مربوطه تشکیل شده و بازخورد آن در پیگیری و رسیدگی به مشکلات مورد تحلیل و تفسیر قرار گیرد جلسات مختلفی تاکنون برگزار کردیم اما در هیچکدام از آنها به نتیجه مطلوب نرسیدهایم.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان هم گفت: بیشترین آسیبهای اجتماعی در سطح استان ما بوده و کمترین اعتبارات را تاکنون استانهایی مانند ما و چهارمحال و ایلام و سیستان و بلوچستان دریافت کردهایم.
تاجالدینی، به دلایل اصلی آسیبهای اجتماعی در سطح استان اشاره کرد و گفت: برای مثال در نیروی انتظامی وقتی با برخی متهمین و مجرمین صحبت میشود و همچنین طی تحقیقات و پژوهشهایی که صورت گرفته عمدهترین دلیل آسیبها به بیکاری و نداشتن شغل برمیگردد همچنین باید فقر فرهنگی را نیز در بعضی موارد به آن اضافه کنیم.
در ادامه حجت الاسلام غفاری از کارشناسان حوزه اجتماعی با بیان مشکلاتی که در استان وجود دارد و یکی از عمده دلایل آسیبهای اجتماعی گفت: وقتی بدون گزینش افراد را وارد مجموعهها میکنیم همین مشکلات ایجاد میشود.
یکی از مسئولان تشکلهای مردم نهاد هم با انتقاد از عملکرد رسانهها در استان، تصریح کرد: نباید بحث خودکشی را بزرگنمایی کنید تا عدهای در دام این آسیب کشنده گرفتار شوند و همین موجب مشکلات بیشتر میشود.
وی گفت: شهرهای بزرگ کشور را دیدیم در بیلبوردهای آنها جملات و کلمات امید بخش و نوید بخش به خوبی دیده میشود؛ اما در سطح استان ما از چنین اقدامات فرهنگی انجام نمیدهیم.
انتهای پیام /
نظر شما